Route & Parkeren

Openbaar vervoer

De Marikenstraat ligt op zo’n 13 minuten lopen van het NS-Station Nijmegen. Ook met de bus is de Marikenstraat gemakkelijk bereikbaar. Zo kunt u o.a. gebruik maken van Bus 300 (Connexxion, richting Arnhem) en uitstappen bij bushalte Valkhof. Maak gebruik van onderstaand invulvak als u uw reis met het Openbaar Vervoer wilt plannen.

Met de auto

Komend vanaf Lent: Rijdt via de Waalbrug (N325) Nijmegen binnen. Houdt onderaan de brug links aan bij de splitsing en volg de borden richting het centrum. U bevindt zich nu op de Sint Canisiussingel/N326. Sla na ± 550m. rechtsaf en vervolg u route op de Van Schevichavenstraat. Vervolgens moet u op de 2e kruising rechtsaf slaan. (2e Tweede Walstraat). Sla aan het einde van de straat linksaf en kort daarna nog een keer om op de Mariënburg te blijven. Via een flauwe bocht naar rechts vindt u aan uw linkzijde de ingang van de Parkeergarage. Nadat u uw auto geparkeerd hebt steekt u vervolgens schuin over en u bent aangekomen in de Marikenstraat. Komend vanaf Keizer Karelplein: Neem op het Keizer Karelplein de afslag naar Bisschop Hamerstraat. U vervolgt uw weg (Molenstraat) en slaat aan het einde rechtsaf (Tweede Walstraat). Sla aan het einde van de straat linksaf en kort daarna nog een keer om op de Mariënburg te blijven. Via een flauwe bocht naar rechts vindt u aan uw linkzijde de ingang van de Parkeergarage. Nadat u uw auto geparkeerd hebt steekt u vervolgens schuin over en u bent aangekomen in de Marikenstraat.

Parkeren

In de nabijheid van de Marikenstraat zijn verschillende mogelijkheden om de auto te parkeren. De meest voor de handliggende is de Mariënburggarage (Passage Mariënburg 9, 6511 PM NIJMEGEN). Onderstaand enkele mogelijkheden:
Plan mijn reis

Parkeergelegenheid

Marienburg

Arsenaal 8
6511 PE Nijmegen
open tot: 04.00
Website
Rij richting centrum, volg de parkeerborden Marienburg P5

Eiermarkt

Eiermarkt 20
6511 TP Nijmegen
open tot: 04.00
Website
Rij richting centrum, volg de parkeerborden Eiermarkt P6

Kelfkensbos

Voerweg 2
6511 RT Nijmegen
open tot 04.00
Website
Rij richting centrum, volg de parkeerborden Kelfkensbos P3