Wie jarig is trakteert!

In september 2000 werd de Marikenstraat officieel geopend en daarmee bestaat de winkelstraat dit jaar alweer 20 jaar. Een mooi jubileum dat we graag met u willen vieren!

Aan het begin van deze maand zijn we van start gegaan met de Birthday Bash Loterij. Bij iedere aankoop van €20,- of meer in een van de winkels van de Marikenstraat ontvangt u een voucher met een unieke code. De code kan worden ingevoerd op de actiepagina op de website. Bij een winnende code ontvangt u een e-mail waarin staat aangegeven welk cadeau er is gewonnen en in welke winkel dit opgehaald kan worden. Deze actie loopt tot en met zondag 27 september. Wees er dus snel bij!

Op zaterdag 26 september staat de Marikenstraat in het teken van het Birthday Bash Event. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur vieren we dat we 20 jaar zijn geworden! Komt u met ons proosten? We delen (alcoholvrije) champagne uit en er rijdt er een DJ rond en in een te gekke fiat 500. Daarnaast kunnen de kinderen samen spelen op ons springkussen in de vorm van een taart! Hopelijk zien we u zaterdag 26 september vanaf 12.00 uur in de Marikenstraat!