VIERDAAGSE-ACTIE MET PRIJZENPOT VAN €1.500,- VOOR EEN GOED DOEL NAAR KEUZE

De Marikenstraat in Nijmegen komt deze week met wel een heel bijzondere actie over de brug; mensen die zich alsnog in Vierdaagse sferen (willen) begeven kunnen door het insturen van een korte video maar liefst €1.500,- winnen voor een goed doel naar keuze. Daarnaast wint de winnaar -die overigens door een onlineverkiezing bepaald wordt- ook nog eens een dinerbon t.w.v. €100,- van Zeezicht Nijmegen.

Het geld wordt beschikbaar gesteld door de winkeliers van de Marikenstraat en de winnaar van de actie mag de cheque besteden aan een goed doel naar zijn of haar keuze. In de in te zenden video moet hij of zij duidelijk toelichten waarom het goede doel naar keuze de €1.500,- moet winnen. Deze video mag maximaal een halve minuut duren. 

Uit alle inzendingen zal een top 3 samengesteld worden, waarna mensen van 21 juli tot en met 30 juli via Facebook (@Marikenstraat) kunnen stemmen op hun favoriete video. De video met de meeste stemmen (likes) is uiteindelijk de gelukkige winnaar. Let op: het meetmoment vindt plaats op donderdag 30 juli om 16.00 uur. De winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 31 juli. Dit zal gedaan worden via de Facebookpagina van de Marikenstraat. Op woensdag 5 augustus wordt de prijs uitgereikt aan de winnaar in de Marikenstraat. 

Klik hier om de algemene voorwaarden van de actie te lezen.