Update COVID-19

Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot COVID-19.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze klanten als de centrummedewerkers dat goede hygiëne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld.

We nemen kennis van de laatste aankondiging van de Nederlandse overheid van 13 oktober j.l. waarin is opgenomen dat alle horeca (restaurants, bars) vanaf 14 oktober 22:00 uur gesloten moet zijn en de koopavond tot maximaal 20:00 uur mag duren. Horeca afhaalpunten en supermarkten mogen wel langer open blijven. We willen bevestigen dat het centrum, na de aankondiging van de regering, vanaf 14 oktober 22:00 uur de horeca heeft gesloten, de horeca afhaalpunten open blijven en de koopavond is aangepast naar 20:00 uur, m.u.v. de supermarkten en afhaal bij horecagelegenheden. Let hierbij op, na 20.00 uur is alcoholverkoop niet meer mogelijk.

De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor de Marikenstraat, daarom zijn er maatregelen getroffen in het winkelcentrum om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Graag vragen we u, de bezoeker van de Marikenstraat, zich te allen tijde te houden aan het volgende regelement:

  • Was uw handen voor en na een bezoek aan het winkelcentrum
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand
  • Houd te allen tijde rechts aan in openbare gebieden

Ook voor de geplande evenementen zal rekening gehouden worden met de RIVM Maatregelen. Via de website en onze social kanalen zullen we u op de hoogte houden.