Update COVID-19

Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot COVID-19. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor de Marikenstraat.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze klanten als de centrummedewerkers dat goede hygiƫne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld.

We nemen kennis van de laatste aankondiging van de Nederlandse overheid van 11 mei j.l. waarin is opgenomen dat alle horeca (restaurants, bars) vanaf 1 juni onder voorwaarde van max 30 personen op 1,5 meter afstand weer open mogen. We willen bevestigen dat het centrum, na de aankondiging van de regering, vanaf zaterdag 30 mei weer geheel open is en de horeca vanaf 1 juni 12:00 uur haar deuren conform RIVM maatregelen weer heeft geopend. Graag vragen we u, de bezoeker van de Marikenstraat, zich te allen tijde te houden aan het volgende regelement:

  • Was uw handen voor en na een bezoek aan het winkelcentrum
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand
  • Houd te allen tijde rechts aan in openbare gebieden

Ook voor de geplande evenementen zal rekening gehouden worden met de RIVM Maatregelen. Via de website en onze social kanalen zullen we u op de hoogte houden.