Update COVID-19

Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot COVID-19. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor de Marikenstraat.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze klanten als de centrummedewerkers dat goede hygiƫne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld.

We nemen kennis van de laatste aankondiging van de Nederlandse overheid waarin de eis is opgenomen dat alle horeca (restaurants, bars) t/m 6 april 2020 sluit. We willen bevestigen dat het centrum, na de aankondiging van de regering, momenteel open blijft. Het is echter mogelijk dat sommige winkels het besluit hebben genomen om te sluiten of andere openingstijden hanteren. Kijk heirvoor op de website van de desbetreffende winkel. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor kan ontstaan.

Ook voor de geplande evenementen vraagt dit een actieplan. Gelet op de gestelde maatregelen vanuit het RIVM, is het noodzakelijk om ook de komende evenementen te cancelen. Via de website zullen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen en doorgang van evenementen.