Marikenstraat volledig in Vierdaagse sferen!

Deze week is de Marikenstraat te Nijmegen weer voorzien van prachtige Vierdaagse decoratie. In de straat hangen overspanningen met daaraan kleurrijke vlaggen en schoenen. De bomen op het Raadhuisplein en het Koningsplein zijn weer voorzien van prachtige kunstgladiolen.

Ook zijn de 10 paar genomineerde schoenen naar aanleiding van de winactie opgehangen in de Marikenstraat. De selectie van de 10 paar mooiste schoenen is voorzien van een speciaal nummer. Via de Facebookpagina van de Marikenstraat kan hierop van 6 tot en met 23 juli worden gestemd. De vier personen met de meeste stemmen voor zijn of haar paar schoenen, winnen een prijzenpakket t.w.v. € 250,- met hierin cadeaubonnen van diverse winkels in de Marikenstraat.

Ten slotte zal Smartlappenkoor ‘de Sjanellekes’ op woensdagmiddag 19 juli op diverse plekken in de Marikenstraat optreden. ‘De Sjanellekes’ is een smartlappenkoor uit Venray en bestaat uit een groep vrouwen van verschillende leeftijden en achtergrond maar met een gezamenlijke passie, namelijk het zingen van het Nederlandse levenslied.

Kijk hier voor de bijbehorende actievoorwaarden!