Lente in de Marikenstraat

De lente is definitief begonnen, Pasen komt er weer aan en ook de in de Marikenstraat zal dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 16 april maak je in de Marikenstraat kans op leuke prijzen. Met muziek, plezier en natuurlijk heel veel mooie deals.

Tulp- UP

Op deze dag staan er twee heldinnen die  tulpenbollen uitdelen aan de bezoekers van de Marikenstraat. Je kan zelf een tulpenbol plukken en deze in een kraftzakje stoppen om het bosje gemakkelijker mee te nemen. Om het nog spannender te maken zal in een aantal kraftzakjes een leuke verrassing zitten. In 50 van deze kraftzakjes zal namelijk een kleurrijk ticket verstopt zitten, waarmee je kans maakt op een mooie cadeaubon ter waarde van 10,00 van één van de winkels van de Marikenstrat

Selfie eyecatchers

Tijdens deze fleurige dag kunnen de eyecatchers natuurlijk niet ontbreken. Doe mee aan de fantastische fotowedstrijd en maak een foto bij één van de Lente eyecatchers. Hoe maak je dan kans op de prijzen? Deel je foto op social media met de hashtag #TulpUpMarikenstraat en maak kans op een prijs t.w.v. 50,00 van een van de winkels van de Marikenstraat! Deze eyecatchers zullen vanaf 10.00 uur te vinden zijn op meerdere locaties in de Marikenstraat.

Tevens wordt er een mooie koppeling gelegd met het verzorgingshuis in Nijmegen. Je kunt hier een bijdrage achter laten om ook het verzorgingshuis op te fleuren tijdens de lente!

Wanneer, waar en hoe laat?

Tulp up Marikenstraat zal op zaterdag 16 april tussen 13.00 tot 16.00 uur plaatsvinden in de Marikenstraat. Zorg ervoor dat je erbij bent en vier samen de lente. We zien je dan in Nijmegen!