De Marikenstraat steunt het goede doel!

De Marikenstraat in Nijmegen kwam in juli met wel een heel bijzondere actie over de brug; mensen die zich ondanks de afgelasting alsnog in Vierdaagse sferen wilden begeven konden door het insturen van een korte video maar liefst €1.500,- winnen voor een goed doel naar keuze. Daarnaast won de winnaar, die door een onlineverkiezing gekozen werd, ook nog eens een dinerbon t.w.v. €100,- van Zeezicht Nijmegen.

Het geld werd beschikbaar gesteld door de ondernemers van de Marikenstraat en de winnaar van de actie mocht de cheque besteden aan een goed doel naar zijn of haar keuze. In de in te zenden video moesten de deelnemers duidelijk toelichten waarom het goede doel naar keuze de €1.500,- moest winnen.

Uit alle inzendingen werd een top 3 samengesteld, waarna men van 21 juli tot en met 30 juli via Facebook (@Marikenstraat) konden stemmen op hun favoriete video. De top 3 inzendingen bestond uit Tijmen en Eline voor de Vogelbescherming, Sinem en Melissa voor Beyond Borders en Johan, Fleur en Malou voor de Voedselbank. Uiteindelijk kreeg de video van Sinem en Melissa voor Beyond Borders de meeste stemmen (likes) en zijn zij de gelukkige winnaars.

Op vrijdag 31 juli werd de winnaar via de Facebookpagina van de Marikenstraat bekend gemaakt. Op donderdag 6 augustus ontvingen de twee winnaars de cheque in de Marikenstraat. De winnende inzending is te vinden op onze Facebookpagina via deze link