Mode-event een groot succes!

RSP Nijmegen 1971

Op zaterdag 14 mei organiseerden de ondernemers in de Marikenstraat een spectaculair mode-event. Naast de ‘traditionele’ modeshow was er ook de spannende ontknoping van de modellenwedstrijd “Marikens Next Topmodel”. Na een online selectie en een voorronde in het Vlaams Arsenaal streden er nog slechts 18 kandidaten om de felbegeerde hoofdprijs.

Onder zonnige omstandigheden  presenteerden de finalisten zich als echte modellen op de catwalk. Voor de meeste deelnemers was het de allereerste keer, maar daar was weinig van te merken. De finalisten genoten zichtbaar van alle aandacht.

Aan het einde van de middag bereikte de modellenwedstrijd zijn climax. In aanwezigheid van de jury presenteerde alle kandidaten zich voor de allerlaatste keer aan het massaal opgekomen Nijmeegse publiek. Na een kortstondig juryberaad werden Dilara (catergorie Kinderen), Maureen (dames) en Seji (heren) uitgeroepen tot de winnaars van de modellenwedstrijd “Marikens Next Topmodel”. Echt tijd om verbaasd te zijn kregen de winnaars niet. Ze werden direct omringd door fotografen en hordes uitzinnige familieleden en vrienden.

De winnaars:

Met de ontknoping van de modellenwedstrijd kwam er ook een einde aan het mode-event in Marikenstraat. Tijdens spectaculaire modeshows presenteerden de winkels in de Marikenstraat hun nieuwe zomercollecties.

FacebookShare